tisdag

kort om min dag
skola: engelska>No>konditionstest>LUNCH>kortklassråd>skolfoto>SO>elevensval(bild).
Efter skolan har jag inte gjort så mycket.

måndag

hej nu har jag just gjort mej klar och ska snart till skolan.
I dag är första skoldagen med vanliga lektioner och vi går till 20 i 4.
ajaa nu ska jag läsa massa bloggar osv...
hejdå

lördag

hej i dag har jag inte gjort så mycket. jag har typ bara suttit vid datorn, sett tv, varit ute med max, öst båten, plockat ur dismaskinen, städat och bara tråkat. Och i kväll ska jag bara ta det lungt för jag är fortfarande trött sen vi var i gagsmark.

gagsmark

hej, glömmde att jag skulle lägga in bilder efter att jag hade duschat.. HEHE :]

asså det laggar sönder så jag orkar inte lägga in några fler.
I gagsmark har vi:
*gått tips runda
*haft stationer
*sett film
*spelat fotboll
*ätit
*gått spökstig
*sovit
*städat
och mycket annat. Det var roligare än förväntat att vara där borta. :)


hemma

hej nu är jag hemme från gagsmark. Jag hade med mej kameran så jag har tänkt lägga in lite bilder och berätta vad vi gjorde efter att jag har packat upp väskan och duschat:)
hejdå
/louice

godmorgon

hej, jag har just gjort mej klar och nu ska jag snart till skolan. I dag ska alla 8or till gagsmark på läger skola till i morgon. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra där borta men nått har dom nog hittat på och vi kommer säkert vara ute en hel del så vi får hoppas att vädret blir bra!

ajaa nu ska jag fara hejdå

onsdag

i dag på skolan har vi varit med 6c. Det var ganska roligt. I gentligen var det tänkt att vi skulle vara ute med det spöregnade så vi var i gympan i stället. Vi hade namn lek, stationer, stafetter och tävlingar mellan 6c och 8c sen slutade vi vid halv 2. Efter skolan gjorde jag inte så mycket och nu efter middan har jag varit på ug och hört dogge doggelito (stavning?) prata och sen gick jag och mamma ut med max. Nu ska jag se fångarna på fortet sen packa och sen ska jag gå och lägga mej.
(hittade ingen bild)


tisdag

i dag på skolan har vi bara planerat inför morgon dagen med 6c. Vi har kommit på massa bra lekar och stationer och nu hoppas vi bara att vädret ska vara bra!!!! Efter skolan gjorde jag middag och efter middan for jag och såg fotboll (bodå-kaif) och bodå vann med 5-2 eller 6-2 jag kom inte i håg. Dom spelade jätte bra i allafall. nu ska jag se tv och sen ska jag sova! :)


måndag

hej
i dag på skolan har vi inte gjort så mycket typ bara fått det nya schemat, pratat om vad vi ska göra i veckan och under höst terminen, bestämmt vilka som ska vara i skol if, elevrådet och kamratstödjare, hört rektorn prata, ännu mer info och sen bara lekt sen slutade vi 14.00. Efter skolan har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv och varit ute med max. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag typ sova.
/louice

skola

hej nu har jag just gjort mej klar och nu väntar jag på att lina ska komma och sen ska vi till skolan.
Jag vet inte vad vi ska göra i dag men vi har då inga vanliga lektioner i allafall. och jag tror inte vi kommer ha några vanliga lektioner på hela veckan.

HAHA!^
hejdå

söndag

hej i dag har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv, vilat, spelat dator, läst bok och spelat spel med mamma och angelica. Och i kväll har jag sett på fotboll och nu ska jag snart börja göra mej klar för att gå och lägga mej och i morgon börjar skolan om...

lördag

hej i dag har jag inte gjort ett skit för det har varit piss väder ute. Det ända jag har gjort är typ att:
*spelat dator
*varit ute med max
*sett tv
*sett tv
*och sett ännu mer tv...
och nu har jag just duschat och ska snart läsa lite bloggar och sen ska jag se ännu mer tv tills jag ska gå och lägga mej.
I går på dagen gjorde jag inte så mycket och efter middan var jag med sara och vi var ute sen for vi till mej och då spelade vi skibo och sen uno och sen såg vi tv det var kul :)

god morgon

hej, i dag har jag ingenaning om vad jag ska göra, men jag ska nog försöka få tag på nån kompis.
I går var jag och kollade på fotboll bodå-morön och det var gätte kalt typ 6 grader. Ajaa morön vann iallfall med 4-1. Sen var det tänkt att jag skulle ta hål i örat men just när jag skulle gå in i affären så låste dom dörren för dom skulle stänga. Så det får bli nån annan dag...

bild brist

torsdag

hej :)
nu på morgon har jag vaknat>gjort mej klar>sett tv>plockat hallon och suttit vid datorn.
Och nu vet jag inte vad jag ska göra,kanske vara med nån eller nått sånt. vi får se;)
och sen i kväll ska jag se på match och kanske ta hål i örat. :D

onsdag

Hej i dag har jag inte gjort så mycket. Vid 11 tiden for jag mamma angelica alicia och max till åbyn för att max skulle para sej (hahaha) men det blev inte för hon var inte redo så jag tro att dom skulle pröva på lördag igen. Sen efter vi hade varit där så har jag typ bara varit hemma och solat, läst tidningar, pratat och slappat.
max♥
Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag typ vara med nån.
/louice

tisdag

hej i dag har jag varit med Lina. Vi har pratat, pratat och pratat ännu mer, sen har vi gungat och gjort mycket annat och det var jätte roligt! Sen efter middan såg jag på fotboll och sen gick jag och mamma ut med max en sväng och sen har jag sett lite tv och nu ska jag snart gå och se lite mer tv eller sitta vid datorn.

städat

hej i dag har jag typ bara
*duschat
*plockat hallon
*varit ute med max
*storstädat mitt rum
*målat mina naglar
*haft hår in packning
och mycket annat men nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag kanske hitta på nått.
/louice

rubrik

hej
Den här dan har gått jätte fort känns det som. Jag vaknade vid 9 tiden fast låg i sängen till 10 sen gjorde jag mej klar och sen var det igentligen tänkt att vi skulle fara och gratta farfar men vi hann inte för att krille skulle fara på hockey träning och angelica på 97-ornas fotbolls match. Sen for jag och mamma och såg fotbolls matchen och dom förlorade med 4-1. Sen efter det följde jag hon och handlade och sen for jag hem och solade ett tag. Sen spelade jag mamma och angelica spel tills krille kom hem och då for vi och grattade thea (min kusin). Hon fyllde 4år i går. sen  när vi kom hem åt vi middag och ett tag efter det for vi och grattade farfar. Och jag har varit hos farmor och farfar ända till nu.

hej

i dag vaknade jag vid 8-8.30 tiden och då gjorde jag mej klar sen följde jag med mamma och krille till stan för att krille skulle köpa nya hockey saker för dom har första is-träningen i morgon och igentligen var det tänkt att jag skulle ta hål i örat men då var det inte öppet:(. Sen for vi till min moster och var där i typ 15 min och sen for vi och lämnade av krille vid ica maxi och sen hem. När jag kom hem ringde jenny och då var jag med henne och vi spelade kort, pratade, hoppade studsmatta, spelade skibo, spelade triangel spelet och sen satt vi vid datorn. Sen har jag inte gjort så mycket mer i dag.
I går var jag på nolia hela dagen och det var jätte varmt!!! Jag köpte en tröja och tog massa gratis grejer. Sen på kvällen var jag bara hemma.

fotboll

hej
i går till i dag har jag mamma och angelica varit i mormor och morfars stuga.
Där har vi sett tv, spelat kort, jag har plockat blåbär och fått 100 kr, varit ute med hundarna och mycket annat! Jag och angelica sovde i friggen och madrassen i soffan var stenhård så jag hade jätte ont i ryggen när jag vaknade! Sen i dag innan vi skulle hem så for vi till lövånger och köpte jätte billigt bröd och sen for vi på varuhuset. Sen for vi hem och då åt vi middag och jag packade upp mina grejer och sen for jag på fotbolls match mot myckle ik 96 och vi vann med 3-1. Nu har jag duschat och ska snart läsa massa bloggar...

kort om min dag

vaknade klockan 10 & gjorde mej klar. Satt vid datorn tills det slutade regna vid 13 då gick jag och pappa ut och plockade hallon ca 1.5 liter. Sen kom mormor och morfar och grattade oss och jag fick 400 kr. sen åt vi middag och efter den kom jocke(morbror), lotta och thea och grattade oss och då fick jag 300 kronor av dom.  Sen for jag på träning och nu är jag hemma och har typ nyss duschat osv..

tog bara nån bild för att inlägget inte skulle bli så tråkigt.. ;)

då var man 14 ;)

Hej i dag vaknade jag av att farmor ringde klockan 9 och sa att hon och farfar skulle komma och gratta oss (jag angelica och krille) så då var det bara att kliva upp och göra sej klar. Sen kom dom vid 10 tiden och då fick vi 500 kronor var♥. Sen satt vi och pratade till klockan 11 då skulle dom hem. När dom hade farit så kom våra grannar över med blommor som var jätte fina. Sen fick vi presenter av mamma och pappa och jag fick:
*En fläkt bräda som man har under datorn
*en morgonrock
*ett spel
*ett busskort som jag kan åka till skellefteå 10 gånger med
*en body lotion
*en spray on hårborttagningscreme
*att jag ska ta ett till hål i örat
*och ett smycke till mitt nomination
*500 kronor

Tack för alla jättefina presenter!!♥


bort bjudna på middag.

hej i dag har jag inte gjort så mycket vaknade vid 9.30 och då gjorde jag mej klar och sen städade jag mitt rum sen gick jag ut med max och sen solade jag och sen har jag inte gjort så mycket mer. Nu ska jag ta på mej fin kläder och sminka mej.

fotboll

hej i dag har jag inte gjort så mycket. Jag har typ bara plockat hallon, pantat, varit ute med max och sett tv. Sen efter middan for jag på fotbolls match i burträsk med 97-orna. Vi förlorade med 3-4. Jag gjorde 2 mål men det var bara ett av dom som räknades för att dommaren såg alldrig att den var inne. Så igentligen skulle vi ha vunnit för ett av deras mål skulle ha varit offside. Men det gick iallafall ganska bra för mej. Nu har jag just duschat och ska snart läsa andras bloggar och sen vet jag inte vad jag ska göra. I morgon på dan vet jag inte vad jag ska göra sen är vi (familjen) bortbjudna på middag och sen på lördag då fyller jag år :D!!

regn


kan det inte bara bli bra väder!?
hej i dag har jag varit med Rebecca då var vi först hos mej och då gjorde vi inte så mycket vi pratade typ bara och satt vid datorn sen for vi till henne och lagade middag(haha) men dom skulle äta tidigt för att hon skulle på bio, Sen satt vi vid datorn ett tag och sen skulle jag hem. Efter middan har jag typ bara varit hemma och varit ute med max. Nu ska jag läsa massa bloggar och sen ska jag typ se tv eller nått.
hejdå


umeå fotbollsfestivalså nu orkar jag inte lägga ut fler ;)

fotboll

hej i dag på dan har jag varit med jenny. Vi hjälpte hennes farmor att handla, pratade, solade osv... det var jätte roligt:) Sen skulle jag hem och äta och sen var det fotbolls träning och det var jätte varmt! och efter träningen for jag och pappa och plockade lite hallon och sen for vi och hälsade på farmor och farfar och sen for jag hem och duschade och nu sitter jag här och inte gör då mycket.
Nu ska jag lägga in umeå fotbollsfestival bilderna om det går.
/louice

filmkväll

hej i dag på förmiddan har jag inte gjort så mycket typ bara varit hemma och städat, sett tv, suttit vid datorn osv.... Men efter middan for jag till jouline och såg film med hon, rebecca och madde. Vi såg new moon och den var jätte bra, men jag har redan sett den två gånger så den var inte lika bra som första gången jag såg den;)


hemma från umeå

hej nu är jag hemma från umeå. I gentligen skulle jag ha kommit hem igår men då hade mamma och pappa betalat hotellrummet till i dag så jag och angelica sovde över där med dom.
Det har varit jätte roligt i helgen. Vi har spelat 2 matcher lika, förlorat 3, och vunnit 1, vi förlorade den sista på straffar.  men nu orkar jag inte berätte nå mer om det.  vi får se om jag orkar lägga in bilderna från umeå för kamera grejen laggar typ.
/louice

RSS 2.0