Lördag

Idag cyklade jag till pappas jobb och var där hela dagen med han. Vi rengjorde en bastu, jag fick köra traktor och sen flyttade vi på bastun osv.. Det var jätte roligt!!
Nu ikväll har jag inte hunnit göra så mycket, ska snart gå ut med Max och sen ska jag duscha.


Hej

Igår var jag på Boda Borg med Minna Sara Emma och Julia. Vi var där i 2 timmar och klarade 12 banor:)
Det var jätte kul och vi var supernära på att klara highway!!


Hej

Jag ä verkligen sämst på att uppdatera!!
I helgen har jag inte gjort så mycket. Eller i fredags var jag på ug med Sara och igår var jag typ bara hemma och städade, såg tv, skottade bort snö från altanen, var ute med Max och duschade.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, men jag ska nog vara med nån ikväll eller nått:)


Nationella

Idag hade vi nationella i biologi. Det känns som det gick ganska bra ändå, och det är riktigt skönt att ha det bortgjort!
Ikväll har jag inte gjort så mycket och snart ska jag gå ut med Max sen plugga.


Franke loppet

Idag ska jag hjälpa Jenny att dela ut priser till dom som kör franke loppet. Så nu ska jag bara göra mig klar sen kommer hon nog förbi snart.


Viggo

I förrgår for vi upp till Kiruna (=åkte bil i 6timmar), där gick vi på stan, vi for och kollade på ishotellet i Jokkasjärvi, jag och Angelica var med Sanna, vi åt ute, sov på hotell och sen igår for vi och hämtade våran nya familjemedlem vid 10. Sen for vi hem vid halv 12 och var hemma vid 17.
Här är iallafall lite bilder från resan och några på Viggo.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/946090/images/2012/pic_193255912.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/946090/images/2012/pic_193255913.jpg" class="image">


Skoter

Idag har jag varit i ostvik med Sara Emma Jakob Oscar Claes Jonte Niklas och Filip. Vi körde/åkte skoter, grilla, sola osv.. Det var jätte kul, fast kallt i slutet. Sen när vi skulle hem åkte vi 6 stycken med 1 skoter;) 3 satt på skotern och 3 åkte kälke. Det var kul fast gjorde ont..
Aja nu ska jag duscha så jag får upp värmen.


Söndag

Idag har jag städat mitt rum, varit ute med max, åkt skidor, duschat och ikväll har jag inte gjort så mycket. Bara spelat spel med mamma, varit ute med max och skrivit lite på usa. Hade tänkt skriva klart det, men jag orkar inte...
nu ska jag se tv och sen ska jag sova för jag är jättttee trött.
hehe

RSS 2.0