ÅRSRESUME 2014, del 1/3

Tänkte göra några inlägg med tillbakablickar från året som varit. Med risk för att det kommer bli väldigt mycke bilder då jag hunnit göra en hel del roligheter, tack alla som gjorde mitt 2014 så bra♥♥♥


JANUARI
Skridskor med Madde & Mimmi, tapetrivning och serietittande med Lina, filmkväll med Julia Emma Frida Jenny & Angelica, tvillingkväll med forsbergarna, sjukaste resan med Julia, jacuzzimys med Paulina och Lydia, hälsade på Julia i Umeå, massa roligheter med världens bästa klass.
FEBRUARI
Bakade scones till frukost, många promenader med hundarna, umgicks med Lina & Emmy, såg bio och åkte limousine med Frida, hälsade på Julia i hennes lägenhet, alla hjärtansdag festligheter med Emmy, Krille och Fanny skaffade hund (Elvis), umgicks med Lina i vanlig ordning, såg hockey och spelade spel med forsbergarna. 
 
 
 

MARS
Hundvakt till finaste hundarna, jag och Illona åt semla till frukost på fettisdagen, bowling med Lindgrenarna, myskväll med Forsbergarna, utflykt på gympan med bästa klassen, catch up med Madde, hängde med Angelica precis som alltid, Paulina fyllde 18, det började bli tillräckligt varmt för att äta glass och att pimpla.
 
 
 

APRIL
Filmkväll med Lisen, hälsade på i Mimmis lägenhet, vann 3kg daim på ica, badade jacuzzi med Lina och Lisen, filmkväll hos illona med massa gott, sovde hos bästis x-antal gånger♥, picknick på bryggorna med Tilda, fick påskägg i vanlig ordning, middag med Lindgrenarna, SAIK vann sm-guld igen, provade brandmännens uthållighetstest, brygghäng med Illona, såg sista avsnittet av bästa serien och såg på när sara briljerade.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback