Maj 2016

Som jag lovat så ska jag börja om att blogga igen, därför tänkte jag börja där jag slutade sist och uppdatera med massa inlägg ända fram till idag och sen fortsätta därifrån.

Maj började med att vi firade mammas födelsedag med grillat och tårta.

Det blev premiäråk på rullskridskor, massa promenader, glass på Ainas och fick vara hundvakt till fina Elvis och Lillen.

(Syns att jag gillar dom byxorna hahah) 

Sen fortsatte Maj med fler födelsedags firanden, först Åke (Jennys pappa) som fyllde 50år och sedan Barbro (Viktors farmor) som fyllde 80år. 

Jag och Viktor testade göra egna tortillas och måste säga att dom blev godare än jag trodde dom skulle bli! Sen var jag Lina och Jenny och kollade på kattungar som inte allt var så gamla. Sen råkade jag bryta loss en flisa från min framtand när jag skulle öppna limtuben till lösögonfransarna, som tur var så var tandläkarna snälla och fixade det gratis även fast jag fyllt 20.

Jag, Angelica, mamma, Ylva (Viktors mamma), Jenny, Therese och Katta var och åt på bishop och efter det såg vi trollkarlen från Oz på arenan vilket var hur bra som helst!!! Skulle kunna se om den hur många gånger som helst, dom var så duktiga!

I födelsedagspresent fick morfar att släkten skulle hjälpa till att måla deras hus en helg och den helgen blev i maj, och fort gick det, tog bara 2 dagar att få allt klart. 

Sen var jag, Viktor, Angelica och Alexander och fiskade en eftermiddag och fick några gäddor. 
I slutet av Maj var vi (sjuksköterskeklassen) hos Jenny och firade att 2 terminer plugg var avklarade. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback