midsommar

hej i dag har jag varit med lina. Hon kom till mig klockan 12 och då for vi till torgfesten fast det var inge kul där så vi for ut och cyklade istället. Sen for vi ner till kampingen och där mötte vi albin och sen spelade vi mini golf med han och jag kom sist..... Sen skulle jag och lina hem så vi for och när jag kom hem åt jag middag (GRILLAT) och efter middan har jag solat och nu vet jag inte vad jag ska göra för alla andra är typ borta osv.....
gammal bild.

I förrgår for jag till julia omma och sovde över hos henne till i går. Vi såg film, pratade, sov, solade och mycket annat roligt♥ Jag var hos henne till klockan 14.30 ungiför för sen skulle vi till fotbolls träningen i byske och det var jätte varmt att träna! Efter den var jag med julia tills hon skulle hem vid 1 på nattten.
JULIA♥

god morgon!

hej nu har jag just ätit frukost och klätta på mej och snart ska jag cykla till pappas jobb och vara med han där i dag. Det kommer nog bli jätte roligt och sen vid 16.00 tiden ska jag cykla hem i gen och då ska jag äta middag när jag kommer hem och efter det är det fotbolls träning. :)

bra spelat tjejer!!!

hej nu är jag hemma från fotbolls matchen vi vann med 16-0!!!
Det gick ganska bra för mej men jag gjorde inget mål bara nån asist.
nu ska jag gå och duscha och sen ska jag typ gå och lägga mej för jag är jätte trött:)

fotboll

hej i dag har jag inte gjort så mcyket för det har spöregnat hela dagen.
I kväll är det fotbolls match mot clemensnäs hoppas det inte regnar då.
Efter matchen kommer jag nog inte hinna göra så mycket för jag kommer nog vara ganska trött när jag kommer hem. ajaa nu ska jag böraja byta om hejdå

sommarlov

hej, i går var det ju skolavslutning så nu har jag sommarlov:D
kan skriva lite om gårdagen:
klockan 9 skulle man vara i kyrkan för att höra när rektorn pratade, när några sjöng, se när 9orna fick sina betyg och sa hejdå till sina klassföreståndare och sen efter det så gick man ut och tog kort med klassen+kompisar och sen for vi och köpte mjukglass och sen for jag hem och tråkade eller jag gick ut med max. Sen före middagen kom julia o hit och sen åt hon här och sen klockan 20.00 for vi till examensfesten.
I dag har jag inte gjort så mycket för att det har varit jätte dåligt väder.
i kväll ska jag nog bara vara hemma tror jag om jag inte hittar någon att vara med.


några bilder från examen ©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©!!!!!!!!!!!!!!klassenjag & lisen♥
sara♥&jag
julia♥&jag
madde♥&jag
skolavslutning

hej i dag är det skolavslutning och jag håller på att göra mej klar. Vi ska vara klockan 9 uppe vid kyrkan och sen efter det är det sommarlov:D I kväll är det examensfest på kampingen också.  men nu måste jag forstätta göra mej klar.
Jag lägger in bildet från examen sen :D

brännboll

I dag på skolan har vi haft brännbollsturnering. Min klass spelade mot 8b,8c och 9a. Vi förlorade alla matcherna men det var kul ändå.
Efter skolan har jag bara varit hemma och slappat och i kväll blir det fotbolls träning. Det känns inte som att det kommer gå nå bra för mej för jag är typ stel i hela kroppen sen vi cyklade till kolviken och sen matchen i går, och sen ska vi ut och jogga före :(

onsdag

hej i dag har jag varit kompledig (eller vad det nu heter) för att vi var på halsön med klassen i går. I dag har jag inte gjort så mycket typ bara varit ute med max och varit hemma och tråkat sen klockan kvart i 5 ringde veronica och frågade om jag ville spela match med 97 orna och det ville jag så klart. Det var samling kvart över 5 vid statoil så jag fick jätte bråttom att byta om och äta. Så i kväll har jag spelat match med 97 och det gick inte bra för mej. vi förlorade.
(orkar inte lägga in nån bild i dag...)

fotbollsmatch

hej nu är jag hemma från fotbolls matchen mot sunnanå. Eller jag har varit hemma ett tag men jag har duschat osv... Matchen gick iallafall bra för mej. Jag fick spela forward och jag gjorde 2 mål! Matchen slutade 5-1 till oss.
I morgon har vi klasskamp på skolan och jag ska spela fotboll hela dagen. sen efter det så far klassen direkt ut på halsön och är där till klockan 20.00 och sen får vi vara lediga på onsdag för det :D.
I dag har mamma varit i stan och köpt en ny kamera!!!!:D:D::D:DD
ajaa nu har jag inget mer att skriva hejdå
/Louice

fotbollsmatchen

hej nu är jag hemma från fotbolls matchen och den gick skit för mej!
Vi förlorade iallafall & med hur mycet vet jag inte.
Nu taggar jag fotbolls matchen i morgon!!!!!:D

miriam

hej i helgen har jag varit hos miriam med massa folk och vi har blandannat grillat på badstranden, sovit i miriams lilla stuga på gården, badat, sett film, spelat volleyboll, kört sur ägg och mycket annat det var jätte roligt. Dom som var där var: Jag, Miriam, Minna, Sara, Lina, Sammy, Tim, Emanuel, Jenny och Claes. Fast jenny & claes sovde inte över där. När jag kom hem i dag var klockan ungifär 12 och då packade jag upp mina grejer och sen la jag mej och solade och så klart så somnade jag i solen och nu är jag typ jätte bränd. nu ska jag snart äta grillat♥ och sen ska jag på match med bodå97. och vi får se hur den matchen går för mej för jag känner mej jätte konstig efter jag somnade i solen.

ajaa nu har jag inget mer att skriva om hejdå

match

mathen gick jätte bra. Vi vann med 6-1!
♥ 

fotboll

hej nu har jag just bytt om till fotbolls kläder och ska snart i väg på match mor bureå :)
I dag har jag varit på skolan då har vi haft hälso dagar och då har vi bla maserat varandra, lyssnat på nån saga, spelat volleyboll, spelat brännboll, sett på när andra spelat volleyboll, och mycket annat. vi slutade inte 2 som jag trodde utan 20 i 4 som vanligt. ajaa nu ska jag i väg på fotboll hejdå :D

skola

nu har jag just gjort mej klar och ska snart till skolan.
vi har ju helsodagar i veckan (i går och i dag) så jag vet inte riktigt vad vi ska göra i dag.
det ända jag vet är att vi får slute klockan två tror jag :D
och efter skolan ska jag nog gå ut med max och sen typ bara vara hemme fram till middagen och sen efter middan ska jag på fotbolls match :D:D::DD:D:D:D:D
/Louice


fotboll

hej nu är jag hemma från fotbolls träningen.
I gentligen hade jag tänkt träna med 94/95orna efter våran träning men så blev det inte för att jag är typ förkyld eller inte förkyld men jag snorar väldigt mycket. Våran träning gick i alla fall så där för mej
.
I morgon är det utklädnings dag på skolan och alla klasser ska vara utklädda till en speciel sport. Min klass ska vara fotbolls spelare. Sen är det hälso dagar onsdag-torsdag så sista timmen i morgon ska vara en pulshöjande aktivitet och självklart ska jag spela fotboll då! :) Sen efter skolan ska jag följa lina hem och då ska vi baka och få 100 kr var och sen ska jag äta där(tror jag) och sen vet jag inte vad vi ska göra

skola

hej nu ska jag snart till skolan.
I dag har jag:
Mentor tid>slöjd>So>lunch>spanska>NO>matte
slöjd är nog den endå vanliga lektionen i dag och sen kommer vi nog bara att se på film eller spela brännboll. I går såg vi film på alla lektioner förutom gympan.
I kväll blir det fotbolls träning!! :D
ajaa nu ska jag fara till skolan hejdå


snart skolavslutning

Snart är det skolavslutning, eller rättare sakt om 12 dagar och 8 skola dagar typ.
och vi har inte köpt nån ny kamera än!  så det måste vi göra. Det är också därför jag inte har lakt in så mycket bilder den senaste tiden. ajaa här kommer iallafall några bilder från förra årets skolavslutning.

/louice


skola.

hej, nu har jag just gjort mej klar och ska till skolan om typ 30min. Skolan i dag ser ut så här
engelska>HÅL>gympa>lunch>spanska>so>svenska
på gympan har vi ultimate frisbee(?), och sen vet jag inte vad vi ska göra på nån av dom andra lektionerna. Eller jo vi ska se film på svenskan& engelskan. Efter skolan ska jag nog gå ut med max oxh sen vet jag inte vad jag ska göra.

I går var jag på fotbolls träning. Det var kul men det gick inte så jätte bra för mej.


cykla

hej i dag på skolan har jag haft
no>sv>lunch>spanska>syslöjd>so
På svenskan fick vi tillbaka recentionerna och det hade gått bra för mej. På spanskan spelade vi brännboll och det lag jag var i förlorade. På sy slöjden började jag virka en necessär och det har jag tagit hem för att hinna göra klart det till på tisdag. och på so:n var det prov och det gick ganska bra för mej. Efter skolan for jag bara hem och bytta om och sen cyklade jag till farmor och farfar och sen åt vi surströmming där och sen cyklade jag hem. så jag har cyklat ungifär 16 kilometer i kväll. Sen nu ska jag bara slappa. I morgon ska jag vara med nån kompis och sen ska jag kanske fara och se bio och sen sova hos lina med lisen och sara, Det kommer att bli awesome ;)

fotboll<3<3

hej förlåt för dålig uppdstering, jag har inte haft tid att blogga. Så jag skriver vad jag har gjort under dom dagar jag inte har bloggat.
onsdag: då var jag på skolan och efter skolan for jag med mamma och angelica till stan och klippte mej, sen köpte jag ett par skor som jag ska ha på examen.
torsdag:då var jag på skolan och efter skolan for jag hem och åt middag och sen for jag på fotrbolls match i medle och vi vann med 7-1. Matchen gick ganska bra för mej men jag fick spela forward och jag var inte så van vid det, sen missade jag bollen jätte många gånger:(.

Nu ska jag snart på skolan och i dag har vi so prov, och det känns som att det inte kommer gå så jätte bra för mej. Sen efter skolan ska familjen fara och äta middag hos farmor och farfar♥. Och sen vet jag inte om jag hinner göra så mycket mer i dag.
hejdå/Louice

skola

hej har typ nyss gjort mej klar och ska snart på skolan.
I dag har jag mentortid>syslöjd>SO>lunch>spanska>NO>matte.
och i kväll blir det fotbolls träning:D
hejdå/Louice

RSS 2.0