Prao/apu

Det har varit jätte roligt att praua(?) på ica. Jag har fått packa upp varor, ta fram frukt och frontat(stält fram varor som hamnat lite bakom). Och vi fick sluta en timma tidigare för vi hade varit så snabba så det fanns inte så mycket att göra. Allting har varit jätte roligt i dag förutom en sak.
Jag längtar redan till i morgon :D.


Måndag

Hej nu har jag just gjort mej klar och ska snart till ica för där ska jag vara på prao i veckan :)
Jag börjar klockan 9 och slutar 16.00. Jag tror det kommer bli jätte roligt.

Söndag

Hej i dag har jag målat några hyllor till mitt rum, sett tv, spelat dator, läst, varit och pantat (fick 14 kr) duschat och i kväll har jag varit och sett på krilles hockey match mot norsjö och Krilles lag vann med 8-4. Sen när jag kom hem från hockeyn såg jag solsidan och nu ska jag snart gå och se tv igen.
Hittade ingen bild till inlägget.

Lördag

Hej i dag har jag hunnit göra jätte mycket!
I morse var jag och mamma ute med max och sen for vi och handlade. Efter det spelade jag dator och sen såg jag tv. Sen har jag läst och hjälpt till när pappa och krille sågade upp väggen. Sen har jag städat och mublerat om i mitt nya rum! :) Nu har jag äntligen fårr ett eget rum! jag är jätte glad :D:D:D
så nu har jag hållt på och fixa i typ 3-4timmar. och det är fprtfarande lite små saker som ska fixas.

Fredag

I dag har jag varit och tagit blogprov. Det var inte kul för hon skulle ha 7 rör fulla.
Efter jag hade varit där for jag på skolan och i dag har jag haft engelska, spanska, matte och so. Efter skolan satt jag vid datorn och nu efter middan har jag bara suttit vid datorn och varit ute med max. Snart ska jag läsa och sen kommer jenny & sara & kanska nån mer och då far vi till ug :D.


torsdag

Hej i dag har jag varit i skolan och då hade jag teknik, sv, so och målpass. Efter skolan har jag inte hunnit göra så mycket typ bara ätit middag. Nu ska jag och mamma snart fara och lämmna pengarna hos albin och sen far vi till stan för att krille ska på hockey träning men jag och mamma och till mammas syster och sen ska vi nog på maxi. Sen när jag kommer hem ska jag göra läxa, lläsa ooch sen sova.
I morgon ska jag göra lite läxa och klockan 10 ska jag fara och ta blodprov och sen ska jag till skolan.
ajaa nu ska jag fara hejdå
 kommer sakna dom<3

Hejhej

På skolan i dag har jag haft Engelska, no och svenska. På engelskan fortsatte vi med redovisningen och jag tror att vi snart är klara. På svenskan skrev jag på boken om mej. Efter skolan for jag till stan och efter det har jag inte hunnit göra så mycket mer.
I kväll ska jag gå ut med max och sen ska jag bara vara hemma

//

.


Tisdag

Nu ska jag snart på skolan. I dag har jag Engelska, No och sen ska jag typ göra svenska tror jag :)
EFter skolan ska jag till stan och i kväll ska jag nog bara vara hemma.
Ajaa nu ska jag ta och göra mej helt klar.
 hejdå
/Louice


hejhej

HEj, nu var det i tag sen jag skrev igen.....
I söndags kväll for vi och kollade på valparna och dom var som vanligt hur söta som hälst, efter vi hade varit där var jag bara hemma och såg tv osv... I går var jag på skolan och då sydde jag 2 hårband på slöjden. Efter skolan for jag jenny och sara och kollade på valparna en sista gång eftersom att dom far på onsdag... :(
sen i går kväll var jag ute med max och sen läste jag, såg tv och fixade mitt hår.
<33333

ha så kul!

Glömmde säga hejdå till Miriam och Lisen på danskvällen så jag skriver det här i stället för att ringa.
Hoppas ni kommer ha det bra!

Ses om 2 veckor! ♥

Lördag

HEj i dag har jag städat mitt rum, sett tv, spelat dator, läst min bok, varit i stan och köpt en dörr, duschat, löst korsord och sen har jag bara tråkat. I kväll ska jag nog bara göra det vanliga...(gå ut med max, se tv, läsa, spela dator, sova)
ajaa hejdå

valparna 52 dagar


danskvällen 2011


Fredag

LEDIG I DAG :)
Har inte hunnit göra så mycket med jag har sett tv, lagt in bilder på datorn, läst bloggar, städat lite på mitt rum och klätt på mej.
Snart ska jag lägge in bilder från i går och sen vet jag inte vad jag ska göra.
ajaa hejdå


godnatt

hej, kom hem för et tag sen och jag ska snart gå och lägga mej.
Danskvällen har varit jätte rolig!  :D
Orkar inte skriva mer nu. Lägger ut bilder från kvällen i morgon+bilderna på valparna.
/Louice

skellefteå

idag ska 8an på träslaget(?) i skellefteå. Fattar inte riktigt vad vi ska göra där men det jag har fått höra är att vi är indelade i lag och sen kommer det typ vara som bodaborg med olika rum eller nått och sen kan man vinna 3000kr till klassen. Ajaa jag tror nog det kommer bli roligt
nu ska jag snart ta och far så jag inte missar bussen.

Tisdag

Hej i dag har jag varit på skolan. Efter skolan såg jag tv och efter middan har jag bara hunnit vara ute med max, provat det jag ska ha på mig på danskvällen, sålt lite te/kryddor/kaffe, suttit vid datorn och varit på biblan med angelica. Jag lånade dom här:


Snart ska jag sen halv åtta hos mig.
/louice

Igår

hann inte skriva i går...
I går var jag på skolan (som alltid) och då hade jag mentortid, No, Slöjd, Matte, sv & spanska. På slöjden gjorde jag klart min hund/nalle och den blev ganska bra. På matten hade vi matte prov b.delen och det kändes som det gick ganska bra. Sen fick vi tillbaka a.delen och jag fick alla rätt :D. Efter skolan gjorde jag inte så mycket och efter middan följde jag mamma och handlade och sen sjutsade hon mej till Lna. Jag och Lina, spelade dator, såg tv och pratade. Det var jätte roligt.
<3

Ha en bra alla ♥-ans dag allihopa! :)


Söndag

Hej i dag har jag inte hunnit göra så mycket typ bara sett tv, spelat dator, bäddat min säng, klätt på mej och provat kläningen jag lånade av jenny. I dag ska jag dela ut så mycke kryddor/te/kaffe som möjligt för jag står inte ut med lukten på mitt rum... hehe
Sen i kväll ska vi typ och kolla på valparna:D
annars så ska jag plugga lite matte (prov i morgon), läsa min bok och se solsidan.
Och i kväll ska jag bjuda mamma på middag :)


Undra hur stora dom har blivit nu:]

igår

Hej hann inte skriva i går så jag gör det nu istället.
I går duschade jag och städade mitt rum och sen kom Julia O och då va vi på samhället och sen såg vi tv, pratade osv... Sen for vi tilll hennes hocket träning och sen for jag hem. då satt jag vid datorn och sen delade jag ut lite kryddor/te/kaffe saker och efter middan var jag med Jenny och vi såg wallander mastermind och sen såg vi melodifestivalen och pratade. Jag lånade en kläning av jenny som jag kanske ska ha på danskvällen :)

Fredag

hej i dag pås kolan har jag haft Engelska, spanska, matte och so. På engelskan hade vi förstglosförhör och det gick bra. Efter det skrev vi på våran redovisning och det går inte så jätte bra. På spanskan hade vi glosförhör och sen jobbade vi i övningsboken. På matten var det prov (a-delen) och det känns som det gick ganska bra. Vi har b-delen på måndag. På so:n började vi med industriella revolutionen eller nått sånt.
Nu efter skolan har jag inte hunnit göra så mycket typ bara hämtat posten och suttit vid datorn och snart ska jag kolla i en kicks tidning.

I kv'll vet jag inte vad jag ska göra hade tänkt var med nån men det verkar som ingen ska vara hemma.


igår

Hej förlåt att jag inte skrev i går men jag hann inte så jag gör det nu istället.
I går var jag på skolan och då hade jag först hål för att boel varborta och sen hade jag svenska, so och målpass. Efter skolan gjorde jag inte så mycket och efter middan for jag och mamma och handlade sen gick vi ut med max och då hämtade vi kryddorna,té och kaffet och det var iskallt! Sen var jag bara hemma och pluggade och såg tv.

Haha bilden har inget med inlägget att göra!

hejhej

skolan i dag har varit väldigt lugn och det känns som att jag inte har gjort nått. På engelskan skrev vi vidare på redovisningen, på svenskan läste jag gunnar på lidarände, på matten gjorde jag ingenting för jag hade inget att räkna och det blev inget prov i dag det blir på fredag i stället och på spanskan pratade vi om filmen vi sett och sen jobbade vi i örbetsboken. Efterskolan har jag sett tv och följt mamma till vårdcentralen och sen har jg inte hunnit göra så mycket mer. i kväll jag jag plugga, gå ut med max och se tv.
/Louice


Engelska

hejhe:D
Nu sitter jag på engelska och vi ska snart börja jobba.
Nu efter engelskan har vi matte prov sen svenska ooch sen språk.
ajaa nu ska jag jobba hejdå

Tisdag

Hej förlåt att jag inte skrev i går!
I går var jag på skolan occh då hade jag redovisning av staden på no lektionen och det gick ganska bra!
Sen på slöjden hann jag nästan sy klart min hund/tiger;)
I går fyllde Emma & Julia år och dom fick en korg, body lotion, en mugg, en pussmuns-lampa, en ljushållare, en nyckerring med ett djur på och sen fick julia ett shampoo och emma en deo.
Efter skolan såg jag tv och sen efter middan var jag ute med max och sen luggade jag matte för vi har prov på onsdag och sen såg jag tv.
I dag är det tisdag och jag ska snart på skolan. I dag har jag Eng, No och musik. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra kanske plugga mer matte. I kväll vet jag inte heller vad jag ska göra men kanske va med nån om jag hittar någon att vata med.

fotboll

i dag var jag uppe på gympan och såg nät byske spelade mot bureå i futsal. Byska (BODÅ) vann med 3-0.
Bra spelat!
 

helgen

Hej förlåt att jag har uppdaterat så dåligt i helgen men jag har som vanligt inte gjort nånting. Det ändå jag har gjort är typ sett tv, spelat dator, gjort läxa ,fixat klart emma & Julias paket, varit ute med max, läst, städat mitt rum, spelat yatzy, sett fotbolls match, byggt pussel,  duschat, varit och handlar och varit ute. väldigt tråkig helg som vanligt.....

Fredag

Hej i dag har jag varit i skolan då hade jag engelska, Spanska, Matte och so. Efter skolan har jag bara varit hemma och inte gjort nått typ. I kväll ska jag vara med mamma och vi ska bygga pussen, se film och gå ut med max :D:D:D:D::D:D


Orkar inte lägga in nån bild i dag
/louice

igår

Hej förlåt att jag inte skrev i går men jag hade inte tid. På skolan hände inget specielt förutom att polisen var där och pratade. Efter skolan gjorde jag typ läxa och såg tv och efter middan byggde jag pussel och sen for jag, Lisen och lina och kollade på valparna sen gjorde jag mer läxa.

/Louice

onsdag

Hej i dag har jag också varit hemma.
Så jag har inget att skriva om för jag har typ inte gjort nått annat än att sett tv, byggt pussel, gjort lite läxa & läst tidningen.
I morse hade jag lite feber men nu har jag inte det längre så jag får nog fara på skolan i morgon:D.


Tisdag

Hej i dag är jag hemma från skolan för jag har fortfarande feber.
Så i dag ska jag nog bara se tv, sitta vid dator, läsa min bok, kanske plugga och sdn kanske jag ska kolla om vi har nått pussel som jag kan bygga.

RSS 2.0