valparna 33dagar

 söta ögon:]

den är mest lik max
 
så det var alla sju och här kommer lite grupp bilder:

haha den somnade med huvudet i vatten skålen;)

  så nu orkar jag inte lägga ut några fler :)

39

Jag har feber...:(
Inte konstigt att jag har frysit så mycket i dag även fast det har varit så varmt ute.
Blir nog ingen skola för mej i morgon:(.


Måndag

Så var det måndag igen....
I dag har jag Mentortis, No, Slöjd, matte, sv & spanska
På no:n har vi redovisning av staden.
Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra det får vi se då.
/Louice

valparna

Hej nu har jag just sett solsidan och det var bra som vanligt!:D
I kväll var vi ju och kollade på valparna och dom har blivit nästan dubbelt så stora sen vi var sär sist och dom var jätte söta! :]
Men jag hinner inte lägga ut några bilder nu för jag måste plugga på staden osv...
bild från förra gången vi var där.
Jag lägger nog in bilderna i morgon kväll.

gratis sms?

Funderar på om jag ska skaffa gratis sms. Men jag kan inte bestämma mej för jag vet inte hur mycket jag kommer att smsa?

valparna

Nu ska jag, angelica, mamma och sanna snart fara och titta på valparna! :]

jag ska ta med mej kameran så jag kommer nog kanske lägga ut lite bilder sen.


800

NU HAR JAG SKRIVIT 800 INLÄGG!!!! :D

idag

Hej i dag har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv, spelat dator, varit ute och tagit kort, följt mamma och handlat och sen for vi till lindgrenarna och där byggde vi pussel.


Söndag

Hej i dag ska jag kanske till stan med mamma & pappa och köpa dörrar så jag äntligen
kan få ett eget rum!!!
Sen ska jag träna på staden redovisningen som vi har i morgon.
Och i kväll kanske jag ska vara med nån.
Sen ska jag nog bara göra det vanliga: se tv, spela dator, gå ut med max, läsa, lösa soduko och sen kanske ajg ska göra ljus om jag orkar.

några ljus som jag har gjort.

aj


så känns det i min rygg.....

igår

Hej, Förlåt att jag inte skrev i går men jag hade inget roligt att blogga om.
I går såg jag tv, spelade dator, var ute med max, var och handlade, städade mitt rum, gjorde kroppkaker, läste och var hos mormor och morfar. Sen gjorde jag inte så mycket mer.

hej

i dag har jag varit på skolan. Då hade jag teknik, sv, so och målpass. På svenskan har vi börjat se en film om medeltiden som jag tycker verkar bra hitils. Efter skolan följde julia omma mej hem och vi pratade och satt vid datorn och sen skulle hon på hockey träning. Efter middagn har jag bara läst min bok, varit ute med max och suttit vid datorn och nu direkt efter att jag har skirivit klart det här inlägget  (eller efter jag har läst några bloggar) ska jag plugga.

haha exempel bild från datorn :D

Torsdag

Så var det torsdag igen!.
Jag ska snart på skolan och i dag har jag teknik, svenska, so och målpass.
Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra och efter middan ska jag nog gå ut med max och plugga eller kanske vara med nån vi får se.

hittade ingen bild....

ajaa nu ska jag plugga hejdå.
/Louice


ug

Hej, hann inte skriva i går kväll så jag gör det nu istället.
I går kväll var jag och mamma ute med max och sen for jag till gympan och var där med Lina, Jennifer och Emanuel. Sen gick vi till ug och då var vi i musik rummet ett tag och sen for jag typ hem och hemma såg jag tv och gjorde läxa.
/Louice

Onsdag

Hej i dag på skolan har jag haft Eng, sv, ma & spanska. På engelskan har vi börjat jobba med el och hur man värmer upp hus osv..?, På svenskan jobbade vi vidaren med medeltiden och jag förstår fortfarande typ ingenting. På såanskan fick vi jobba med vad vi ville för att Ulrikar var borta. Efter skolan har jag inte gjort så mycket och i kväll ska jag göra läxan och kanske fara på ug.:D

Arkiv bild.

it was better before

det var bättre förr..


Tisdag

Hej har egentligen inte tid att skriva nu men jag gör det ändå för jag har så mycket att skriva.
På skolan i dag har jag haft Engelska, No och musik. På engelskan skrev jag klart skrivuppgiften, på no:n jobbade vi med staden och på musiken började jag skriva om Katy Perry fast jag tror jag ksa byta och skriva om Robyn i stället. Efter skolan for jag och mamma till stan och jag köppte bland annat presenter till Emma&Julia, och till mej köpte jag en kudde, ett skrivbordsunder lägg och ett örngott. När vi hade varit i stan så for vi och år middag hos farmor och farfar och sen där vid 19 for vi till krilles skolan för dom hade uppvisning för dom som typ ska börja där nästa år. Så då var vi där och kollade hur det såg ut. Nu ska jag snart ta på mig min pyamas och sen ska jag plugga. Hejdå

BLÄÄÄÄÄÄ!

måndag

i dag på skolan har jag haft mentortid, no och slöjd. På no:n jobbade vi vidare med staden och det går faktist väldigt bra för min grupp. På slöjden fortsatte jag sy på min nalle :]
Efter skolan såg jag tv och läste min bok och sen for jag och mamma och handlade och efter middagen har jag pratat med mamma och mia och varit ute med max. Nu ska jag och angelica snart skepa xbox kinect :D

söndag

Hej i dag har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv, spelat dator, läst, gjort ett ljus, städat huset och vrit med jenny. Jag och jenny spelade ski bo, såg tv och sen målade jag hennes naglar. I kväll ska jag bara vara hemma och se tv typ eller först ska jag och mamma gå ut med max.

/Louice

hej

i kväll ska jag typ bara vara hemma. Eller jag ska gå ut med max också. Vet inte riktigt vad jag ska göra men nått ska jag väll hitta på.


Lördag

Hej i dag har jag inte gjort så mycket. Eller jo det har jag men inte nått som har varit speciellt roligt. Jag har sett tv, spelat dator, varit och handlat, varit och pantat, duschat och varit ute med max.
Nu ska jag lägga in mina bilder från datorn till ett usbminne.

haha jag var bara tvungen :D

igår...

kväll var jag med Jenny och vi var först hos henne och pratade, kollade på gammla bilder på datorn och såg tv. Sen for vi till ug och då spelade vi koer, pratade ännumer och såg lite lets dance. Sen vart det ganska tråkigt där så jag for hem och när jag kom hem såg jag tv, spelade dator och läste.


<3


prao / APL

har glömmt att berätta att vecka 9 har 8an paro och jag ska praoa på ICA!
det kommer nog bli jätte roligt:D

hejhej

på skolan i dag har jag haft engelska, spanska, matte och so. På engelskan hade jag muntlig diagnog(tror jag det heter) och det gick ganska bra. På so:n ritade vi klart staden och nu ska vi börja skriva. Efter skolan gjorde jag inte så mycket och ni i kväll ska jag och Jenny på ug och sen ska jag nog se tv eller nått.
svamp^

valparna

orkar inte lägga in så många bilder nu kommer kanske mer sen.

Fredag

Hej nu ska jag snart på skolan. I dag har jag engelska, spanska, matte och so. Efter ksolan vet jag inte vad jag sla göra och i kväll ska jag nog vara med nån :D
ajaa hejdå
/Louice

Torsdag

Hej förlåt för den urkassa bloggningen men jag har inte haft tid. I dag har jag haft teknik, sv, so och målpass. På tekniken ska vi skriva en uppsats om en uppfinning och jag ska skriva om pennan. På so:n jobbade vi vidare med staden och min grupp har kommit riktigt långt! Efter skolan var jag ett litet tag med Julia O och sen efter middan såg jag tv och sen for vi och kollade på valparna och dom har fått ögon och har börjat lära sig gå ! :]
Jag lägger in bilder på dom i morgon för jag ska göra läxan nu hejdå

Hejhej

I dag har jag haft engelska, mattte, svenska och spanska. På svenskan har vi börjat med medeltiden och jag fattar INGENTING!!!!:(
Efter skolan skrev jag klart mn deckare och sen har jag inte gjort så mycket mer.
I kväll vet jag inte vad jag ska göra för jag kan typ inte vara med nån för dom flästa har fotbolls träning eller är sjuk.
/Louice

Onsdag

jag har just gjort mej klar och ska snart till skolan. I dag har jag engelska, matte, svenska och spanska.
Efter skolan ska jag skriva klart min deckare och i kväll ska jag försöka få tag på någon att vara med :D
Ajaa nu ska jag läsa några bloggar.
/Louice


Tisdag

I dag på skolan har jag haft Engelska, no och bild. På engelskan hade vi diagnos och då skulle vi skriva vad vi gjorde på helgerna osv... på no:n jobbade vi med staden och på bilden målade jag klart min bild. Efter skolan fortsatte jag renskriva min deckare och sen for jag till Emma N för vi skulle ringa och kolla om vi kunde få en prao plats nån stans men vi hittade ingen så vi får se var det blir att jag praoar.
I kväll har jag skrivit klart min deckare ÄNTLIGEN! nu ska jag bara renskriva slutet och sen skicka den till therese :D


kväll

Det blev inte att jag var med Emma i kväll för hon skulle typ göra läxa eller nå. Och sen blev klockan så mycket så jag hann inte få tag på nån annan. Så i kväll har jag varit ut emed max, sett tv och skrivit på min deckare.
Nu ska jag snart gå och lägga mej!
hejdå
/Louice

hejhej

i dag har jag varit på skolan och då haade jag mentortid, no och slöjd.
På mentortiden bytte vi skåp så nu har jag mitt skåp nere :( och luckan är trasig så det går inte ens att stänga... På no:n flyttade vi tillbaka bänkarna+stolarna som dom stog förut. Och sen jobbade vi lite med staden och sen var det en lärare(vet inte vad hon hette eller om hon ens va lärare) och berättade om prao veckan. Sen hade vi slöljd och så började jag att göra en tiger:D
Efter skolan for jag till stan och nu i kväll kanske jag ska vara med Emma.

lånad bild.


Måndag

Nu har jag just gjort mej klar och ska snart (om 30 min) till skolan.
I dag har jag mentortid, no och slöjd.
Ajaa nu ska jag läsa bloggar osv...


fotboll

har just kommit hem från matchen bodå-myckle och bodå vann med 5-1!


Söndag

Hej i dag har jag hitills inte gjort så mycket typ bara duschat, sett tv, spelat dator och bäddat min säng.
Klockan tre ska jag gå upp till gympan för att se på bodås match mot myckle.
Och i kväll ska jag typ vara med Emma! :D
Ajaa nu kom jag inte på nå mer att skriva
/LOUICE

iskallt

idag har det inte varit härligt ute typ -30.
Så jag har typ bara varit inne i dag förutom då jag och mamma gick ut med max.
Efter att jag och mamma hade rivit tapet och plockat undan i vardags rummet så såg jag tv, spelade dator & målade mina naglar. Efter middan gick jag och mamma ut med max och sen såg jag tv och nu har jag "spa" med mig själv :D

HAHAHA
och sen i kväll ska jag se mer tv.
hejdå
/Louice

lördag

Hej, hitills i dag har jag inte hunnit göra så jätte mycket.
Jag har sett klart svärdet och spiran, spelat dator, gjort mej klar och städat mitt rum.
Och nu har jag och mamma börjat göra om i vardags rummet.
Igentligen var det tänkt att vi skulle fara och köpa nya dörrar till tv rummet + mitt rum i dag fast det är alldeles för kallt ute.
Ajaa nu ska jag gå och fortsätta hejdå
/Louice

Fredag

Kom på att jag inte skrev nått i går så jag gör det nu.
I går hade jag Engelska, Spanska, Matte och so.
Och på Lunch rasten var det nån lek där man skulle stapla kakor i pannan. Det var jätte roligt! Jag klarade typ 12st.
Efter skolan såg jag tv och efter middan for jag och mamma och handlade och sen var jag på ug med sara men det har jag redan skrivit.

(gammal bild)

Ug

Hej i går kväll var jag först och handlade med mamma och sen klockan 8 kom Sara och då for vi till ug och där spelade vi kort, pratade och sen var jag med i minuten och sen fanns det inget mer att göra. Minuten var inte kul så vi for typ hem vid halv 10. 
När jag kom hem såg jag, mamma och Angelica ett avsnitt av  svärdet och spiran och efter det var jag så trött så jag orkade inte blogga :D.

Den är jätte bra!!
/Louice

Torsdag

Hej idag har jag varit i skolan. Då hade jag teknik, sv, so och målpass. Efter skolangick jag ut med max och sen satt jag vid datorn. Efter middan har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv varit och  kollat på emma och julias hockey träning och sen har jag och mamma nyss varit ute med max. Nu ska jag ta bort sminket och ta på mig min pyamas för sen klockan 9 ska jag se csi på tvn och efter det ska jag göra läxa och sen sova. fotbolll(L)

ug?

Hej efter skolan i dag gjorde jag inte så mycket. Sen vi 4 kom Miriam och Madde hit och vi spelade kort och sen for dom vid 5 för dom skulle och bada. Och efter middagen har jag bara hunnit vara ute med max typ. Och snart kommer Miriam och Madde tillbaka för dom ska värma sin mat och sen far dom på fotbolls träning. Jag kanske följer med dom och kolla på då dom spelar och sen far jag nog på ug och kollar om det är nån rolig där.
Och sen klockan 9 ska jag se svärdet och spiran.


Onsdag

Hej, I går kväll gjorde jag inte så mycket jag vara ute med max, såg tv, skrev 1 sida på min deckare, löste korsord och satt vid datorn.
I dag är det skola och jag har Engelska, svenska, matte och spanska.
I kväll ska jag nog försöka få tag på någon att vara med och om jag inte lyckas med det så ska jag nog bara göra det vanliga(se tv, lösa korsord, sitta vid datorn, vara ute med max)osv..
Ajaa nu ska göra mej klar
hejdå
/Louice

skola

hej!
Jag har just gjort mej klar och ska snart till skolan..
Vet inte om det händer nått speciellt på skolan i dag men det tro jag nog inte.
I dag har jag no engelska och kanske bild.
ajaa hejdå! :D

tråk

Hej i kväll har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv spelat dator och varit ute med max.
Nu ska jag se tv och lösa korsord och sen ska jag nog sova.
onödigt, ointresant & värdelöst inlägg men jag kännde bara för att skriva.
hejdå :D

valparna nu/då

Nu

på nyårs

måndag

I dag var det första skol dagen efter lovet.
Jag hade först mentortid, sen pratade den nya rektorn, sen no, sen slöjd.
På slöjden stickade jag klart min mini-lovikavante och jag vart ganska nöjd! :)
Efter ksolan for jag och mamma till stan och sen har jag inte hunnit göra nått mer. I kväll kanske jag ska vara med nån, annars ska jag bara vara hemma.

så blev den.

skola

i morgon börjar skolan om, vilket jag tror alla redan viste.
Det känns som att lovet har gått jätte fort men jag har då hunnit göra många roliga grejer.
I morgon före skolan kommer Julia O hit vid halv 8 för hon orkar inte åka med bussen så hon åker med sin mamma då hon ska till jobbet och sen göra hon sej klar med mej ♥
Ajaa nu ska jag snart gå och lägga mej
god natt ¤


Jenny :D

Hej i kväll har jag varit med Jenny.
Vi var och kollade på valparna och dom har blivit typ dubbelt så stora sen föra gången jag såg dom men dom harde inte fått ögon än & dom var jätte söta! Efter att vi hade varit där så dot vi till henne och då såg vi minuten och efter det for jag hem.

ikväll

ska jag vara med jenny.
Vi ska fara och kolla på valparna och sen vet jag inte vad jag ska göra, om vi ens kommer hinna göra nått mer vi får se.


Söndag

Hej i dag har jag sett tv, spelat dator, löst korsors, varit ute med max, städat,renbäddat min säng, varit och pantat och inte så mycket mer.
I kväll ska jag kanske vara med nån och annars så ska jag vara hemma :d
ajaa hejdå

god natt

Hej, nu for Lindgrenarna just hem och jag ska snart gå och lägga mej.
Jag har haft jätte roligt i kväll. Vi har spelat med vilda gester och med andra ord och sen har vi pratat och sen har vi spelat kinekt på xbox.
Ajaa god natt! :D

painted nails

I går målade jag mina naglar.
Och Eftersom att ja inte har nått att skriva om just nu så visar jag en bild på hur det blev :D

vet inte om man ser så mycket menmen...


mobil

Förlåt för att jag inte svarar på några sms men jag har inga pengar.

Lördag

Hej i dag har jag hjälpt mamma städa och lagat mat för vi ska ha gäster i kväll. Det är Lindgrenarna som ska komma och dom ska äta middag här och sen ska vi nog spela massa spel och prata.
Sen har jag också städat mitt rum, sett tv, spelat dator och inte så mycket mer.

hemmakväll

Hej i kväll ska jag bara vara hemma. Jag och mamma ska se film och sen vet jag inte om jag kommer hinna göra så mycket mer :D
ajaaa hejdå
/Louice


gran

Hej i dag eller hitils i dag har jag inte gjort så mycket typ bara städat lite på mitt rum, duschat, sett tv, löst korsord, varit ute med max, suttit vid datorn och tagit bort grejerna från julgranen och burit ut den och sen har jag damsugat upp allt barr.

godmorgon

och som vanligt så har jag inget att skriva, Men jag kännde att jag var tvungen att skriva ändå ;)
I dag vet jag inte vad jag ska göra eller jo men det är bara små grejer typ som duscha, ta bort julgranen, städa lite på mitt rum, lösa korsord osv...
:P :P :P :P :P :P

Sara

Hej i kväll har jag varit med Sara vi har spelat dator, spelat ski bo, pratat och sett tv
det var jätte rolitg! :)
<3<3<3

Torsdag

Hej i dag har jag inte gjort så mycket typ bara det vanliga och sen har jag gått och lämnat ett brev med min korsordstidning i och om jag har tur så kanske jag vinner HAHAHAHAH....;D
I käll ska jag försöka få tag på nån att vara med och annars så blir det nog bara att tråka hemma...


Onsdag

Hej i dag har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv, spelat dator, pysslat(?), klätt på mig, bäddat min säng, röjt på mitt rum och varit och handlat. I kväll vet jag inte vad jag ska göra kanske vara med nån:)
/Louice

cykel


bion i går

I går var jag, Madde, Julia, Rebecca och Sara och såg Narnia i 3D.
Det var jätte roligt men man fick ont av glasögonen.
stan

Hej nu far jag till bussen och sen blir det shopping och sen BIOBIOBIO :D:D::D
ajaa hej då
/Louice

bio bio bio

Hej i dag ska jag ju och se bio med Rebecca, Sara, Madeleine och Julia L.
Vi ska se Narnia och den kommer nog bli jätte roligt :D

Tisdag

Hej i dag har jag inte hunnit göra så mycket typ bara städat mitt rum, duschat, klätt på mig, löst korsord, sett tv och suttit vid datorn.

Snart ska jag gå och lämmna tillbaka filmen som vi såg i går (trollkarlens lärling)
Den var ganska bra.
/Louice

bio


I morgon ska jag på bio och se Narnia kung caspian och skeppet gryningen! :D

Måndag

Hej i dag har jag inte gjort något speciellt typ bara det vanliga.
I kväll ska jag mamma och angelica se trollkarlens lärling.
I gentligen skulle vi se narnia filmerna eftersom jag ska se den tredje filmen på bio i morgon men då hade dom inte den på kiosken.

i går

I går kväll var jag med Sara och Lina.
Vi pratade, spelade spel och satt vid datorn.
Det var jätte roligt! :D
♥!


söndag

Hej i dag har jag inte gjort ett skit.
Eller jo jag har sett tv, varit ute med max, spelat dator, löst korsord (det vanliga som jag göra när jag har tråkigt.)
I kväll tro jag att jag skulle vara med Lina :)
ajaa hejdå
/Louice :D

igår

Hej. I går gjorde jag inte så mycket på dan. Jag städade typ bara mitt rum, såg tv, spelade dator, var ute med max och löste korsord. Efter middan var jag med Jenny och vi pratade, spelade med vilda gester och såg tv det var jätte roligt.
Kvällen fick ett dåligt avslut för Angelica fick magsjuka.
Jenny <3

1 JANUARI 2011

I dag har jag inte hunnit göra så mycket, bara sett tv, duschat, gjort mej klar och börjat städa mitt rum lite.
I går så var vi ju hos klas och ann-katrin och firade nyårs.
Det var ganska roligt. Vi spelade med vilda gester, pratade, spelade wii, spelade kinekt och sen löste jag korsord. Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på raketer för vi hade inga egna och sen efter att vi hade skålat osv så for jag hem och sov.
I dag ska jag STOR städa mitt rum och sen vet jag inte jag kanske ska gå ut med max och i kväll kanske jag ska vara med nån om jag hittar nån att vara med.
Jag hade med mej kamerna i går men bilderna blev inte så jätte bara så jag orkar inte lägga ut nån.


valparna

här kommer några bilder på valparna2011

Välkommen 2011!

gott nytt år


RSS 2.0