tisdag

hej kom typ nyss hem från skolan.
I dag hade vi först engelska och då gjorde vi inte så mycket, sen hae vi no och så skrev jag klart frågerna ur heftet, sen läste jag svenska boken och efter lunch var det klassråd och då fick vi fika av rektorn fast jag fick en blue keld♥ sen hade vi so och då gjorde vi nutidsfrågorna och på elevensval sydde jag klart mitt linne.
Nu håller jag på att ladda hem en film (grown ups) som jag ska se nån gång.
lägger in bilder sen...

Måndag

så var det måndag igen...
Men i veckan går vi bara tre dagar och sen är vi lediga torsdag fredag och nästa måndag!
I dag har jag haft mentor tid, no, slöjd (hann inte klart linnet i dag men jag tror jag kommer hinna i morgon), matte, svenska och sista timmen såg vi vårshow och den var jätte bra! Efter skolan följde jag mamma och handlade och i kväll ska jag kanske vara med nån annars ska jag se film.

igår

Hej, hann inte skriva i går så då göra jag det nu.
Skolan i går var jätte dryg och vi kunde lika gärna ha fått stanna hemma.
Vi hade ingen hk för lärarn va på klass resa så då fick vi städa caféet, på engelskan skrev vi glosor, läste igenom texten och jobbade sen var det lunch och efter luncen skulle det ha varit spanska men då var den inställd så då fick vi hål.
På matten jobbade vi bara i nå repetisions blad och på so:n gjorde vi veckans nutidsfrågor och sen spelade vi brännboll.
Efter skolan följde jag mamma och handlade och efter middan satt jag vi datorn och sen gick jag och mamma ut med max.
Sen for jag på ug med Sara och Minna. Och där pratade vi, åt varma mackor och var med i 5 kamp och den vann vi så vi fick varsin dricka:D
Sen for vi hem vid halv 11.
Söta^ :]

Torsdag

Hej i dag har jag haft musikprov (uppspelning) och det gick ganska bra. Sen på dom andra lektionerna hände det inte så mycket. Efter skolan for vi till stan och nu i kväll ska jag pulgga, gå ut med max och se criminal mindes.
HAR INGA BILDER

Tisdag

i dag fick vi tillbaka so provet (franska revolutionen) och det hade gått bra för mej.
På klassrådet bytte vi platser och bestämde att vi kanske ska fara utomlans på klassresan, men vi får se hur det blir med det. På elevensval fortsatte jag att sy på mitt linne och jag tror det nog kommer bli ganska bra.
Sen hade jag med meh kameran på skolan:

Måndag

Nu har jag just gjort mej klar och ska snart gå igenom matten för vi har prov i dag och sen ska jag fara till skolan.
På slöjden i dag ska jag typ sy ett linne men bara om dom har nått fint tyg :D
Och tråkig som jag är så har jag fortfarande inga bilder att lägga ut.

hej

i dag har jag inte gjort så mycket typ bara sett tv, varit ute med max, pluggat lite matte, hoppatstudsmatta och  suttit vid datorn. I dag åt vi middag ute för första gången i år! Hoppas bara att vädret håller isig så man kan fortsätta sitta där. I kväll vet jag inte vad jag ska göra.
/louice

Söndag

I dag ska jag och mamma kanske fara till stan för att köpa ett äppelträd och kanske nått mer och sen ska jag kanske köpa en klocka. I kväll ska jag kanske vara med nån och sen ska jag plugga lite matte för vi har matteprov i morgon. Annars vet jag inte vad jag ska göra i dag kanske se nån film eller nått.
I går var jag med jenny och då hjälpte hon mej att fixa så jag kan ladda hem filmer på min dator!
TACK TACK TACK JENNY♥
Sen såg vi klart I rymden finns inga känslor och sen såg vi lite tv osv.. :D
(har inga bilder på datorn...)

fotboll

Hej nu ska jag snart på fotbollsmatchen: Byske IF BODÅ 95/96 - Bureå IF F 15
hejdå:D

Fredag

I dag är vi lediga från skolan för lärarna har k-dag eller vad det nu heter.
I dag vet jag inte vad jag ska göra kanske gå upp till hk:n då 8b ska vara där och baka och i kväll kanske jag ska se fotboll i ostvik.  Annars vet jag itne vad jag ska göra.
I dag har jag lagt över bilder på m itt usb så nu har jag inte en enda bild på min dator.

I går hae vi so-prov (fanska revolutionen) och det gick ganska bra men det kunde gå mycket bättre! I går kväll följde jag mamma och handlade och sen gick vi ut med max och sen for jag till jenny och vi började se (i rymden finns inga känslor) och det är hitils jätte bra, vi hann inte se det klart för dom fick främmande av några som skulle sova där osv.. Men vi ska kanske se det klart i helgen.

Söndag

I dag har jag hjälpt mamma att skura av altanen + att skölja av alla möblerna.
Sen har jag sett tv, satt in alla skolfoton osv... i en pärm, spelat spel på datorn, varit ute med max, varit och handlat och i kväll har jag varit och sett på fotboll. 
Det var Byske IF BODÅ mot Fromhedens IF och matchen sluttade 2-2, fast jag tycker att BODÅ skulle ha vunnit för dom var mycket bättre!

FOTBOLL(L)

heeeejheeeeeeeeeeeeej

sitter på tekniken nu och ska skriva klart min forskning om osthyveln...
heeeeeeeeeejdåooo

 


Torsdag

Hej nu ska jag snart på skolan. Vi har musik nu på morgon och det är nog den tråkigaste lektionen på hela veckan!

I går var jag i stan på balderskolan och kollade på vård och omsårgs. Det var ganska roligt fast man blev ganska trött efter att ha sett film. Vi fick sluta 12.30 så vi var hemma vid 14.

ajja har ingen bild så de här får  bli ett tråkigt inlägg...

operation dagsverke

I dag är det operation dagsverke. Det betyder att alla från 6-9 stannar hemma från skolan och hjälper till med nånting för att sen käna 100 kr som kommer gå till unisef.
Jag och Angelica har hjälpt mamma att vårstäda och det har tagit ungifär hela dagen. Eller vi började vid 11 och vart klara nyss.

i går

Hann inte skriva i går så jag gör det nu...
igår  städade jag mitt rum, var och pantade(64 kr), planterade jag om paprikorna som jag planterade för några veckorsen, jag var ute med max, jag såg tv, satt vid datorn, stökade utr diskmaskinen(?) och sen på kvällen följde jag med mamma till maxi och då fick jag:

så nu kan jag göra egen isglass. (lånadbild)

Måndag

vårat internet har dampat i dag så jag har inte hunnit skriva.
Det har varit jätte varmt ute idag typ 24 grader, så jag har haft kortbyxor för första gången i år.
 snart sommar!

staaan

kom nyss hem från stan. Jag köppte ett par jeans, en tröja, en glass, en loka  och ett läder band till mammas halsbands grej men våra namn och lina köppte ett linne, lypsyl, 5 par strump byxor, nån bakelse och en fondation till sin mamma.


Det var jätte roligt att gå på stan med dej Lina!♥

lördag

I dag ska jag till stan med Lina :D
Har ingenaning om vadjag ska köpa men nått hittar jag säkert.
 

I gårkväll var jag på ug med Minna och sara vi spelade piano, biljard och kort och sen kom jenny och då satt vi typ bara och pratade och sen for jag typ hem vid 10 tiden för jag var trött.


Tisdag

Hej kom hem från skolan för ett tag sen. I dag har det varit en ganska lugn dag tycker jag. Sista lektionen hade jag syslöjd och då sydde jag klart matkassen som mamma igentligen skulle ha fått igår då hon fyllde år. men då får hon den idag istället. I går fick mamma ett halsband med en rund "platta" där det är(det är inte än men snart) graderat in Kristoffer Angelica Louice.
typ ett sånt.


Nu ska jag skriva i boken om mej och efter middan ska jag gå ut med max och sen ska jag bara vara hemma och vila för jag har inte sovit så bra i natt...

Söndag

I dag har jag varit  ute med max, sett inspelade program på tv:n, spelat spel på datorn, varit och handlat och skrivit ett kapitel till boken om mig.
I kväll ska jag kanske vara med nån, skriva mer i boken om mej och färga mina ögonbryn.
HAR INGA BILDER PÅ DATOEN....

RSS 2.0