Lite bilder


hjärta


LOKA

Typ den godaste lokan jag smakat!!


VS

Igår efter jag kom hem från matfesten kom holmgrenarna och grattade jag och Angelica. Fick världens bästa present som kommer användas flitigt!!


fredag

Igår hade vi en halv lektion, så vi slutade halv 10.. Och eftersom jag Emmy och minna skulle äta middag på matfesten med Frida så satt vi och väntade i 5 timmar på att Frida skulle sluta.. Men tiden gick ganska fort så det var inte så jobbigt. När Frida hade slutat gick vi till hennes lägga och pratade ett tag, sen vid 17 gick vi ner till matfesten och köpte nått bröd med kyckling, tzatziki och sallad i som var riktigt gott!! Efter vi hade ätit tog jag bussen hem.


.

I fredags följde jag Paulina hem. När vi kom till henne hade John och Jimi gjort middag, som var riktiigt god! Sen klippte paulinas mamma mig och efter det åkte vi båt till Johns stuga och grillade banan och choklad, pratade massa, såg film och sovde. Riktigt rolig start på helgen!


Illona <3


äntligen

har äntligen klippt mig!!


badtunnaaaaaa

I fredags cyklade jag till Julias stuga och var med henne där. Vi pratade en massa och badade badtunna, det var hur skönt som helst!! Tror det var kring 40 grader varmt. Efter vi badat gick vi in och såg Wallander som jag lyckades somna till (var så trött efter allt badande och efter allt jobb i veckan) så när den var slut cyklade jag hem i mörkret.


❤❤❤

Äntligen min!!


poolpartyyyy

Äntligen blev Alles poolparty av❤ hahah efter typ 3år:')
Vi åt grillat, badade, såg två filmer och pratade en massa. Ett riktigt bra avslut på sommarlovet!!


:)


Släktträff

Förra lördagen hade vi släktträff.
Vi åt grillat och körde tipsrunda med lekar osv... Och ju mer klockan blev desto mer kaos blev det.. Dom var jättefulla och det slutade med att jag följande alla kusiner till lanternan :') men det var hur kul som helst och jag längtar redan tills nästa år då jag är 18.


blåbär

Har trotts att jag haft så fullt upp med allt jobbande osv.. hunnit vara och plocka blåbär med farmor och pappa precis som varje år:')


Emmyyy

Förra fredan for jag till Emmy, och har nog aldrig i hela mitt liv varit så nära på att missa en buss tidigare.. Bussen skulle gå 21.50 och när jag hoppade på cykeln hemifrån var klockan 21.48. När jag kom fram till busstationen började bussen just rulla men jag hann iaf:')
Jag och Emmy pratade mest bara och somnade väldigt tidigt, sen dan efter gjorde vi gofrulle och sen kom Frida också och då låg vi ute och solade tills jag och Frida skulle med bussen hem.


17

Under tiden jag inte bloggat har jag hunnit fylla 17.
fick spotify, tuggummi, busskort och saker till mitt rum av mamma och pappa. Sen fick jag 500kr av mormor och morfar och 500kr av farmor och farfar. Sen fick jag påslakan till båda täckena i min säng av faster m.familj.
Hade iaf en riktigt bra födelsedag!


söndag

Idag ska jag ta mig tid till att blogga litegrann, vi får se hur många inlägg det blir, fast det kommer nog mest bara vara bilder.


ganska dött här på bloggen..

har inte haft tid, eller jo det har jag:$ men har inte haft orken till att blogga nu när jag jobbar. Är alltid jättetrött när jag kommer hem och sen vill jag ju ta vara på dom få dagarna av sommarlovet som är kvar. Men snart ska jag ta tag i det här med bloggandet, så ni kan räkna med att det kommer komma en MASSA inlägg på samma gång för jag har hur mycket som helst att blogga om!


Sommarjobb

I måndags började jag sommarjobba, så nu har jag inte sommarlov längre.. Triv iaf jättebra på BB och alla som jobbar där är hur snälla som helst!!
I fredags lunchade jag med Emmy och om allt blir som planerat ska vi göra det nästa vecka också.


RSS 2.0