lördag

Igår på dan gjorde jag inte så myket. Städade bara mitt rum, satt vid datorn, var ute och gick 1 timme och var med Angelica ett tag. 
Sen på kvällen kom Sara och Emma hit. Vi låg typ bara i min säng och pratade en massa sen vid 23 så gick vi ut och gick. Blev iaf en riktigt lugn men rolig lördag.Bilder
iOS 7

Ikväll har jag fört över alla bilder från mobilen till min externa hårddisk och nu ska jag bara radera alla från mobilen och sen ska jag uppdatera den till iOS 7 eller vad det nu heter. Äntligen!! 
Förutom att göra det så har jag varit med Angelica och Jenny. Vi har sett på massa videor och bara pratat om massa roligheter.

fredag

Efter skola gick jag och Lina på stan ett tag. Jag köpte bara en present till pappa som fyllde år i onsdags och sen sprang vi till bussen i spöregnet.. HATAR REGN!!


Veckan

Den här veckan har gått så jävla fort.. Känns som jag inte hunnit göra nått annat än jobba och plugga. Hade engelsksprov idag och det gick väl sådär:/ men nu är det iallafall helg och jag har inte planerat nått vilket känns riktigt skönt! Ska nog bara vila hela helgen.


voc2b ♡
Helgen

I helgen har jag varit med Lina och Simon. Vi har pratat en jäkla massa, sett film, varit ute och cyklat, hälsat på hundvalpar och sen klippte jag och Lina Simon som blev mycket bättre än vi trodde det skulle bli!!:') .•.

Hemtjänsten

Har just kommit hem efter första praktikdagen. Vi har inte gjort så jätte mycket, bara gått igenom massa papper med regler och sånt sen efter lunch fick vi följa till en vårdtagare. Tycker att det har varit helt ok och det kommer nog bli ganska kul det här känner jag.


LINAA:*

Idag har jag varit med Lina hela dagen. Vi har tagit kort, sovit, varit ute och gått och massa annat roligt. Nu ska vi snart sova för imorgon börjar vi praktisera på hemtjänsten fem veckor framöver..


myys

Igår kväll var jag med Frida, Jenny och Lina. Vi satt och pratade, åt massa gott, såg vines, spelade med andra ord och var ute och gick. En riktigt mysig kväll med mina bästa❤


Nero

Igår följde jag Emma till stallet och red nero.
Seriöst den största hästen jag någonting sett!! sen fick jag veta att det var Sveriges näst största häst så inte så konstigt att jag aldrig sett en så stor.


fredags

I fredags efter skolan for jag, Bea, Paow och Lydia till lilla Kina och åt middag, jag åt en kycklingsallad som var riktigt god! Efter vi hade ätit satt vi och pratade ett ganska bra tag sen gick vi på stan och då köpte jag ett nytt linne från vero moda. Sen tog vi bussen till Lydia och där satt vi mest bara och pratade och hade riktigt kul!Emmy <3


new in

Tidigare i veckan fick jag äntligen mina tröjor jag beställt från bikbok. Två nya favoriter!


RSS 2.0