Mormor 70år

I Lördags firade vi mormor som fyller 70år den 27:e. Så hon hade bokat bord på gästis för alla barn+barnbarn+ allas respektive (ca 25 pers). Efter en god middag for alla till mormor&morfar för att bara umgås efter som vi oftast annars bara brukar träffas 2 gånger per år (släktträff på sommaren&vid jul) så det var riktigt trevligt!
 

BIOMEDICIN OCH ALLMÄN FARMAKOLOGI

I Torsdags hade vi den 4 och allra sista tentan för denna kurs. Sååå skönt!
Imorgon börjar nästa kurs som är Vård vid specifika sjukdomstillstånd som verkar vara en riktigt intressant kurs.
 

senaste

Som vanligt var det aslängesen jag bloggade men har haft fullt upp med plugg osv..
Har iaf den senaste tiden bland annat varit hundvakt till dom här tre sötnosarna:

Gått på stan med viktor och fikat på lilla marie för första gången. Shoppingen gick inge vidare och vi fick inte en enda sak med oss hem...
'
Förra lördagen var tänkt att bli en lugn lördag med mellotittande men vid 20 ringde Kasper och frågade om vi inte ville komma på fest hos han och så blev det. Sjuktkul och oplanerat! 
I torsdags efter tentan for jag till Byske och passade på att ta en fika med Lina då det var alldeless för längesen jag träffade henne, så det var mer än behövligt att få prata med henne lite.♥
Fredagmorgon hade jag så sjukt svårt att somna om så satt och ritade detta vid 7 på morgonen. Tur Max ville göra mig sällskap:
Förutom detta som jag lyckats ta kort på så har jag varit med Paulina och pratat messa, gymmat, pluggat sjukt mycket, gått massa promenader,  varit med Lina&Illona, köpr smink för ALLDELESS för mycket  pengar, umgåts med familjen lite, umgåts med några från klassen, vari tpå Viktors jobb några kvällar, sovit hos Lina, gått på stan med mamma & Angelica, och massa massa mer...
 och btw så har jag köpt mig en alldeless egen perkulator: (Kaffeeeeeeeee♥)
 

Killarnas 3-rätters:

För några helger sedan bjöd Anton och Viktor mig och Paulina på 3-rätters som bestod av räksallad/cocktail till förrätt, plankstek till huvudrätt och key lime pie till efterrätt! Superduktiga var dom och för denna goda meny gav jag och Paulina dom 8/10 poäng.
 

Ylva 50år

Den  14 februari fyllde Viktors mamma 50år och bjöd då alla barn+respektive på hotellweekend i Luleå. Vi spaade, åt god middag, shoppade massa, åt god hotellfrukost och överaskade Ylva med tårta. 
Helgen efter det hade hon fest i malå och det var också riktigt trevligt!
t
 

RSS 2.0